0°C

Nieuwe kinderspeurtocht Enkhuizen: voor speurneuzen en Nieuwsgierige Aagjes

Begin de zomervakantie met een gloednieuwe speurtocht door Enkhuizen. Stichting Marketing Enkhuizen heeft speciaal voor basisschoolkinderen een ‘Kraak de code-route’ gemaakt die je langs bijzondere plekken in Enkhuizen stuurt. Naast leuke vragen en opdrachten staan er ook allerlei grappige weetjes in. Ook volwassenen kunnen er nog wat van opsteken. Wist jij bijvoorbeeld dat er een ‘geheim’ poortje is tussen de stadsgevangenis en het stadhuis? En dat er in het Snouck van Loosenpark een boom staat die vernoemd is naar een instrument?

Tijdens de route van ongeveer twee kilometer verzamel je alle antwoorden. Soms moet je even goed zoeken of tellen en bij andere vragen staat het antwoord ergens opgeschreven. Na zo’n anderhalf uur wandelen en speuren ben je weer terug bij het beginpunt en kun je proberen de geheime code te kraken.

10 gratis speurtochten!

Ter introductie van de nieuwe speurtocht zijn er woensdag 27 juli tien mooi geschilderde happystones in het Snouck van Loosenpark verstopt. Vind jij er een? Ruil hem dan bij VVV Enkhuizen in voor een gratis ‘Kraak de code Enkhuizen’!

Nieuwsgierig geworden?

‘Kraak de code Enkhuizen’ is vanaf nu verkrijgbaar bij VVV Enkhuizen voor € 3,50.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl