9°C
Scattered clouds

Nieuw programma Theaterkerk Wadway

De nieuwe theaterbrochure 2021/2022 van Theaterkerk Wadway is uit! Het laat opnieuw een breed palet aan spraakmakende producties zien van jonge en de meer bekende theatermakers. Alvast een paar bijzondere voorstellingen boeken? Het kan vanaf nu via de website www.theaterkerkwadway.nl  

Zo is er toneel met de nieuwe voorstellingen Het Volk, George en Eran, Helmert Woudenberg en Diederik van Vleuten. Muziekliefhebbers kunnen kijken én luisteren naar o.a Boris van der Ham, Theo Nijland, Alex Roeka, Fado Mundo en Van Wyck. Bijzonder zijn de muziekavonden met Ernst Jansz in concert en met trompettist Eric Vloeimans en Will Holshouser.

Uiteraard in Wadway weer veel aandacht voor cabaret en kleinkunst. U kunt kennis maken met alle nieuwe talenten van grote festivals als Camaretten en het Amsterdams Kleinkunst festival, maar ook van nieuwe voorstellingen van o.a. Glodi Lunungu, Rosa da Silva en Daphne Gakes.

Natuurlijk vergeet Wadway de kleinsten niet. Voor hen en de hele familie zijn er heerlijke voorstellingen met o.a. Annabel Snottebel en Goochelaar Jan.

Op zaterdag 25 september is de aftrap van het nieuwe theaterseizoen met gelijk een topvoorstelling; Hotel Spijkers. Joost Spijkers won hiermee de Poelifinario voor beste voorstelling in de categorie kleinkunst.

Alle info zie www.theaterkerkwadway.nl

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl