11°C
Overcast clouds

Nhung Dam speelt 3 miljoen voetstappen in Theater Het Postkantoor

Nhung Dam is bij het grote publiek bekend als columnist in Linda en het Noord-Hollands Dagblad maar ook als actrice bij onder andere het Nationaal Toneel, Theatergroep Oostpool en een reek tv-series.  

Vrijdag 25 februari speelt ze in Theater Het Postkantoor in Bovenkarspel de voorstelling 3 miljoen voetstappen naar Sicilie. Een bijzondere voorstelling waar recensenten zeer van onder de indruk zijn en het publiek blij van wordt.  

Nhung Dam en regisseur Koos Terpstra hebben tijdens de lockdown elke dag gelopen. Met het aantal afgelegde kilometers zouden ze op Sicilië aangekomen zijn, zonder ook maar ooit Amsterdam te hebben verlaten.  

Regisseur Koos Terpstra: “Onderweg worden we soms andere mensen. En moeten we ons opnieuw voorstellen aan onszelf. Alles kan, alles mag, op deze reis waar een wil is, liefde is maar je ook angsten onder ogen ziet. Want je kunt voor alles bang zijn. “Maar”, zegt Terpstra, “dat gaan we niet doen. Wees niet bang. Niet meer in de schaduw staan of je verstoppen. Op zoek naar het geluk. Zoals Confucius zegt: de weg zelf is je bestemming.” 

Inmiddels is 3 miljoen voetstappen naar Sicilie zo’n succes dat er zelfs sprake is van het maken van een tv-serie. Wil je graag het origineel zien, dan moet je deze voorstelling niet missen. 

Met 3 miljoen voetstappen naar Sicilie van Nhung Dam is Theater Het Postkantoor ook weer helemaal open. Dat betekent dat er nu veel meer kaarten beschikbaar zijn voor de voorstellingen en dat geldt ook voor deze indrukwekkende voorstelling van Nhung Dam.  

Kaarten zijn te bestellen bij de kassa van Theater Het Postkantoor of via www.hetpostkantoor.info.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl