6°C
Broken clouds

Muziek en cabaret in Theaterkerk Wadway

Op vrijdag 25 maart komt Ernst Jansz en band naar theaterkerk Wadway. Op zaterdag 26 maart kunt u genieten van de cabarettalenten van de toekomst tijdens de finalistentour van het Leids Cabaret Festival. Aanvang beide keren om 20:30 uur. Alle info en reserveren www.theaterkerkwadway.nl.

Na zijn hippieperiode met onder andere Doe Maar ging Ernst Jansz solo. Inmiddels heeft hij vijf CD’s uitgebracht en evenzoveel boeken geschreven. In zijn muziek blijft hij een verteller van verhalen en schuwt hij ook de protestsong niet. Voor deze voorstelling verzamelde hij zijn mooiste liedjes, samen met enkele van zijn Dylan-vertalingen (Schitterend schreef de Volkskrant), waarvoor hij een Edison-nominatie ontving. Een voorrecht om deze nu al legendarische muzikant met zijn beste bandje ooit in de Theaterkerk te mogen begroeten. Ongetwijfeld een memorabele avond!

Ontdek de grote nieuwe namen van de Nederlandse cabaretwereld tijdens de finalistentour van het Leids Cabaret Festival. Kanjers als Vincent Bijlo, Lebbis & Jansen, Micha Wertheim, Erik van Muiswinkel, Najib Amhali, Wim Helsen en Tim Fransen, stonden allen in de finale van het Leids Cabaret Festival voordat ze doorbraken bij het grote publiek. Grote kans dus, dat je op deze avond zomaar eens de nieuwe grote namen van de Nederlandse cabaretwereld ontdekt. Mis hun eerste optredens niet, zodat u later kunt zeggen “ik was erbij”.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl