13°C
Broken clouds

‘Music Unites’ Concert van KSM Enkhuizen in de Westerkerk

Op zaterdag 23 april is er weer een KSM-concert in de Westerkerk. Onder leiding van dirigent Henk Ummels brengt het Koninklijk Stedelijk Muziekkorps Enkhuizen een gevarieerd programma met veel bekende melodieën.

Vocale medewerking wordt verleend door de Medemblikse zangeres Ivana Gonçalves da Costa. Zij trad al vaker op met het KSM en zingt op 23 april onder andere Colours of the Wind, Gabriëla’s Song, When she loved me en Son of a Preacherman.

Ook zonder vocaliste speelt het KSM natuurlijk een aantal werken: onder andere Concerto for a rainy Day, Dutch TV-tunes, The Best of Earth, Wind and Fire en (in een wel heel verrassend arrangement) een Nederlandse Medley.

‘Music Unites’ maakt geen deel uit van de Musical Movements-concertreeks. Dit betekent dat er geen megascherm is met ondersteunende beelden. Het orkest laat deze keer alleen de muziek spreken. Door de vaak bekende songs en melodieën zal het voor de bezoekers een feest van herkenning zijn.

‘Music Unites’, muziek verbindt, om de naam van het concert extra te benadrukken is de organisatie bezig om de Oekraïense vluchtelingen die momenteel in de stad verblijven uit te nodigen voor een gratis avondje muziek en ontspanning.

Alle entreekaartjes voor ‘Music Unites’ kosten € 12,50 en dat is inclusief een pauzedrankje. De kaartjes zijn te koop bij de leden van KSM, via www.ksmenkhuizen.nl en bij ‘De Meiden van de Wit’, Westerstraat 60 in Enkhuizen.

Ook bij de kassa van de Westerkerk zijn op de dag van het concert nog kaartjes verkrijgbaar.
Het concert in de Westerkerk heeft geen gereserveerde plaatsen en de kerk gaat open om 19:30 uur.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl