0°C

Leer schaken bij Caïssa-Eenhoorn

Heb je altijd al willen leren schaken, maar is het er nooit van gekomen? Of schaak je regelmatig en ben je klaar voor de volgende stap? Dan kun je vanaf dinsdag 19 september terecht bij Caïssa-Eenhoorn uit Hoorn. 

Caïssa-Eenhoorn doet namelijk mee aan een nieuw initiatief: NederlandSchaakt. Dit is een cursus voor volwassen waarin je in zes weken de regels en belangrijkste basisprincipes van het schaakspel leert. Aansluitend kun je meteen meedoen aan je eerste schaaktoernooi.

Waarom schaken?
Iedereen kan leren schaken! En je kunt met iedereen schaken. Leeftijd, afkomst of geslacht spelen op het bord allemaal geen rol. Naast een intellectuele work-out is schaken daarom ook de perfecte manier om met nieuwe mensen in contact te komen.

Over de schaakcursus
De trainingen worden gegeven door ervaren schaaktrainer Robin Duson. In eerste instantie wordt de cursus gegeven voor beginners maar kan later ook worden gevolgd door meer gevorderde schakers! De module bestaat uit zes lessen van 1,5 uur die wekelijks tussen 19 september en 31 oktober worden gegeven. De lessen beginnen telkens om 20:00 uur in MFA De Kreek in Zwaag. Meer informatie is te vinden op de website NederlandSchaakt.nl.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl