0°C

Ladies Night Wervershoof!

ladies

Dames opgelet! ( heren –  sorry –  deze avond is niet inclusief) Op zaterdag 24 februari wordt er in Wervershoof een fantastische Ladies Night georganiseerd! Slinger de groepsapp aan, nodig de meiden/ dames uit, en laat je een avondje heerlijk verwennen in De Schoof.

Deze avond start met de mogelijkheid om vele kraampjes/ standhouders te kunnen bezoeken. Zo zijn er onder andere een Make-up artist, kapper, lekkere hapjes, een ladies nightconsulente, woon accessoires, geuren voor in huis en nog veel meer! Al deze standhouders hanteren deze avond een speciaal aangepast tarief.

Hoe verder de avond vordert, hoe meer gezelligheid er bij de bar zal komen. Naarmate de kraampjes bezocht zijn, zal daar iedereen elkaar kunnen spreken. Bij de bar wordt een loterij gehouden waar alle deelnemers kans maken op leuke prijzen en je kunt daar meedoen aan de karaoke. 
Meedoen met deze avond kan al voor slechts €5,- Kaarten en meer informatie kan je vinden op www.deschoof.nl. Hopelijk zien wij jou op 24 november ook!

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl