0°C

Kunstroute Drechterland 2023

Op zaterdag 17 en zondag 18 juni a.s. hangen de gele vlaggen weer te wapperen voor de 18e editie van de Kunstroute Drechterland. Dit jaar nemen 41 exposanten deel aan de kunstroute. Hun werk wordt tussen 10:00 en 17:00 uur tentoongesteld in eigen ateliers, tuinen en andere expositie locaties.

Er zijn exposanten die schilderen, beeldhouwen, keramiek maken, fotograferen en exposanten die met meerdere technieken zoals bijvoorbeeld glas en textiel werken. Zij willen u graag vertellen over hun werk. Dit jaar presenteren 3 jonge kunstenaars hun werk voor het eerst.

Locaties
Er is ook een aantal locaties beschikbaar gesteld voor (gast)exposanten door de organisatie én door exposanten in hun eigen atelier of tuin, het prachtige Bamboepark in Schellinkhout, Het Huisje Balk in Oosterleek, het Kerkje in Oosterleek en Het Streekpunt in Hoogkarspel. Op sommige plekken wordt u verrast door muziek bij de expositie.

Langs de route is er ook koffie met lekkers verkrijgbaar, op de routekaart aangegeven met een icoontje van de betreffende horeca gelegenheden. Op elke expositie locatie en de verschillende bibliotheken kunt u een gratis boekje krijgen met alle informatie.

Routekaart
In het boekje van de Kunstroute Drechterland staan alle exposanten en is een routekaart te vinden met alle expositieplekken. Hierin vindt u een routekaart met alle locaties en exposanten. Op de website kunstroutedrechterland.nl is tevens een interactieve kaart te vinden en kunt u uw eigen route samenstellen.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl