0°C

Kunstenaars/ exposanten gezocht voor Kunstroute Drechterland

kunstrute dreechterland thumbnail

Op zaterdag 15 en zondag 16 juni vindt de jaarlijkse Kunstroute Drechterland plaats. 

De Kunstroute biedt al voor de 19e keer een verrassende en afwisselende route langs ateliers en andere locaties in de dorpen Hoogkarspel, Venhuizen, Hem, Oosterleek, Wijdenes, Schellinkhout en Oosterblokker. Bezoekers ontdekken een weekend lang eengrote diversiteit aan kunstzinnig werk, met behulp van een routeboekje of met de routekaart op www.kunstroutedrechterland.nl

paar deelnemers
Overzicht van een aantal deelnemers die deelnemen

Kunstenaars die hun werk willen exposeren tijdens dit jaarlijkse populaire evenement kunnen zich nog aanmelden tot 1 april. De organisatie van de Kunstroute verwelkomt exposanten van binnen en buiten Drechterland. Kunstvormen zoals muziek, dans ofdichtkunst zijn ook van harte welkom. 

De organisatie zoekt voor iedere deelnemer die dat vraagt een passende locatie voor het werk of het optreden en zorgt voor publiciteit. Alle deelnemers worden uiteraard vermeld in het programmaboekje en op de website.

Kunstenaars kunnen zich voor 1 april inschrijven en informatie vinden via de website van de Kunstroute www.kunstroutedrechterland.nl/aanmelden. De contributie bedraagt €30 euro per persoon.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl