12°C
Overcast clouds

Kumpulan Gordel van Smaragd met Indo Rock Band Wipe Out Selection

De gloednieuwe stichting Acara VitaNova organiseert op zondag 27 februari, aanstaande, in de Oosterkerk in Hoorn van 16:00 tot 20:00 uur een Kumpulan onder de titel Gordel van Smaragd. De Indo Rock Band Wipe Out Selection verzorgt een flitsend optreden!

De indo rock band Wipe Out Selection is ontstaan in het najaar van 2010. Het eerste optreden van Wipe Out Selection bij de Indische vereniging Tropen Vrienden Den Helder was een succes en smaakte daarom naar meer. De typische indorock muziek waarbij de gitaren door de lucht vliegen viel in de smaak bij het Helderse publiek. Daarom is de band vanaf februari 2011 veel gaan optreden in de kop van Noord Holland. Wipe Out Selection liet het Helderse publiek in verschillende horecagelegenheden en Pasar Malam Den Helder kennis maken met de indorock muziek.

In 2012 heeft Wipe Out Selection zich ook buiten de kop van Noord Holland laten horen en zien. Tijdens optredens bij het Rock ’n Roll weekend in Sneek, Pasar Malam Leek, Tong Tong Fair, Midzomersnachtfeest Den Helder met onder andere Gerard Joling, Frans Duits, Big Black and Beautiful, Pasar Malam Den Helder, kreeg de band het publiek op de dansvloer en werd de typische Indo Rock muziek enthousiast ontvangen. Wipe Out Selection wilt met vol enthousiasme laten zien dat de Indo Rock nog steeds leeft! https://www.facebook.com/WipeOutSelection/.

Toegang kost € 17,50 voor volwassenen en € 12,50 voor kinderen van 12 tot en met 18 jaar. Online kaarten voor de Kumpulan zijn te verkrijgen via www.acaravitanova.nl. Kaartjes aan de kassa kosten € 20,- voor volwassenen, voor kinderen van 12 tot en met 18 jaar € 15,-. De kassa is geopend vanaf 14:15 uur. De dan geldende coronaregels zijn van toepassing.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl