12°C
Scattered clouds
12°C
Scattered clouds

KSM Enkhuizen geeft weer concerten!

Het Koninklijk Stedelijk Muziekkorps Enkhuizen gaat weer concerten verzorgen: Op zaterdag 20 november en zondag 21 november a.s. treedt het orkest voor het voetlicht inde Westerkerk in Enkhuizen onder het motto ´Lets Go!´

Sinds de zomervakantie wordt er weer gerepeteerd om eind november twee volwaardige concerten te verzorgen. Bij  deze concerten wordt ook meegwerkt door The Generations. Eerder dit jaar, toen samen musiceren niet mogelijk was, werd door de muzikanten van deze band en alle muzikanten van het Enkhuizer harmonieorkest een nummer individueel ingespeeld en later samengevoegd tot één geheel. Op deze manier beleefde ‘The Road is calling’ op Youtube zijn wereldpremière. Op 20 en 21 november zal dit nummer ook worden uitgevoerd. Het KSM speelt verder o.a. Prince of Egypt, Formula 1 Theme, Sinbad en Cotton Ferry Expedition, waarbij de muzikale leiding weer in vertrouwde handen is bij Henk Ummels. The Generations speelt ook enkele nummers zonder het orkest.

Op zaterdagavond is de aanvang om 20.00 uur en zondagmiddag om 15.00 uur. Bij de ingang van de kerk wordt de CoronaCheck-app gecontroleerd. Daarom is de kerk drie kwartier voor aanvang geopend voor de bezoekers.

De entree voor dit concert met een gevarieerd programma in de bijzondere entourage van de Westerkerk kost slechts € 10,00. Tickets zijn vanaf 1 november beschikbaar bij ‘De Meiden van de Wit’, Westerstraat 60 of via www.ksmenkhuizen.nl.  Ook bij de leden van het KSM kunnen tickets worden besteld.

Ondertussen werken de leden van het KSM ook weer aan een nieuwe editie van de Musical Movements-concertreeks. Musical Movements ‘Silverscreen’ zal op 18 en 19 maart 2022 worden uitgevoerd  in de Westerkerk. Daarover later meer!

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl