13°C
Drizzle

Koninklijk Stedelijk Muziekkorps Enkhuizen

Op het grasveld van de Leeuweriklaan in de buitenwijk van Enkhuizen heeft het KSM, samen met het leerlingenorkest de Music Stars, op maandag 11 juli een buitenconcert gegeven. Het publiek had stoelen en kleedjes meegenomen en hier en daar gingen ook lekkere versnaperingen rond. Een mooie afsluiting van het seizoen.

Een paar weken rust en dan weer vol in touw voor het optreden op het Oosterhavenconcert in Medemblik op zaterdagavond 13 augustus. Dit belooft een spektakel te worden met de solisten Karin Bloemen, Marco Hage en Ivana Gonçalves da Costa.

Het komende jaarprogramma voor het orkest staat alweer in de steigers, er zullen nog vele mooie concerten volgen. Wilt u hier ook bij zijn en een gratis VIP plaats verdienen bij de optredens? Dat kan. Wij zijn namelijk op zoek naar mensen die ons een paar keer per jaar willen helpen bij het ophalen van oud papier in de binnenstad van Enkhuizen. Mogelijk bent u dat, of uw buurman/vrouw, familie of vrienden die KSM willen ondersteunen op dit gebied. Het is voor de leden soms lastig om oud papier op te halen op repetitiedagen vlak voor een concert. Het ophalen is op maandagavond en dat is tevens onze repetitieavond. Wij hopen dat u zich aan wilt melden via info@ksmenkhuizen.nl.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl