0°C

Koningsdiner en bijzondere concerten in Oosterkerk

In de Oosterkerk gebeurt van alles en nog wat, ook dingen die je wellicht niet direct in een kerk zou verwachten. Toch is dat precies wat de Oosterkerk, de huiskamer van Hoorn, graag biedt: cultuur en muziek met een grote diversiteit. De komende weken speelt ons Bätz kerkorgel een hoofdrol. Eerst gecombineerd met een trompet, daarna is het samen met een stampende rockband te horen!

Koningsdiner
Op koningsdag, 27 april, zorgen Martin Mans op orgel en Jantine Kalkman op trompet het orgel voor een mooi concert. Martin Mans treedt regelmatig op voor radio en televisie en binnen- en buitenland. Hij begeleidt diverse koren en artiesten en vormt samen met Jan Vayne het duo ‘Twee klaviervirtuozen’.

Voorafgaand aan dit concert staat er een oranjebitter of ander drankje voor u klaar. Kaarten zijn te koop voor €30,-. De kerk is open om 15.00 uur, aanvang concert 15.30 uur. Om 18.00 uur begint het driegangendiner met oranje tintje. Zie voor meer informatie oosterkerkhoorn.nl.

Schuddende kerk
Bij Church Organ Rockin’ op 29 april, maak je ons Bätz kerkorgel mee in een heel andere rol. Samen met een stevige band worden er vele klassiekers uit de rock en pop uitgevoerd. Stampende rockers en stevige ballads, met een historisch instrument in de hoofdrol. Vier jaar geleden organiseerde Arjan Buur, onze buurman, dit concert ook in de Oosterkerk. De muzikanten zijn: Rhythm Haakman orgel, Jesper Huisman gitaar, Zach Steiner bas, Erik Kalma drums. John Schaaf en Megan Roele zorgen voor de vocalen. Zaterdag 29 april om 20.30 uur. Toegang € 17,50. Kaarten via podiumplein.nl.

Tot ziens in de Oosterkerk!

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl