0°C

Kom in contact met een schrijfmaatje via Noordkopvoorelkaar

Vindt u het leuk om brieven te schrijven en te ontvangen? Dan bent u bij het project BrievenbusPlus aan het juiste adres. Met het project willen wij graag mensen met elkaar in contact brengen. Dit doen wij in samenwerking met Stichting Welzijn Bergen, Wonen Plus Welzijn en Noordkopvoorelkaar.

BrievenbusPlus is een penvriendproject, opgezet voor iedereen die behoefte heeft aan een schrijfmaatje. U hoeft zich alleen aan te melden en wij koppelen enthousiaste brievenschrijvers en contactliefhebbers aan elkaar en hopen zo te zorgen voor langdurig contact. Als we een geschikt schrijfmaatje voor u gevonden hebben, dan krijgt u elkaars adres. Bovendien ontvangt u beiden een startpakket met daarin briefpapier, enveloppen en een pen, zodat u direct met schrijven kunt beginnen!

Wilt u ook schrijven en post ontvangen? Meld u aan voor het project BrievenbusPlus van Noordkopvoorelkaar. Aanmelden kan door te bellen of mailen naar Tessa Vellema van Wonen Plus Welzijn 0224-273 140 of t.vellema@wonenpluswelzijn.nl.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl