13°C
Clear sky

Kom genieten van oude auto’s, brommers en meer

Zondag 23 juli – Aankomend weekend wordt het weer genieten tijdens de Oldtimerdag in het historische centrum van Medemblik. Zondag 23 juli komen de klassiekers vanuit heel Nederland onze kant weer op. De organisatie (Stichting Evenementen Medemblik) verwacht veel oldtimers en bromfietsen. Er is muziek op diverse terrassen en ook de winkels zijn geopend.

Vanaf 9.30 uur arriveren de eerste deelnemers om mee te doen aan de traditionele rondrit. Het is de moeite waard om de aankomst en opstelling van alle oldtimers te komen bekijken. Dit kan tot ca. 11.00 uur. Na een mooie route van ongeveer 35 kilometer komt de bonte verzameling auto’s rond 12.00 uur weer teruggereden naar de Nieuwstraat om zich daar op te stellen. Speciaal voor de gelegenheid sluit dit jaar van 13.30 tot 14.30 uur ook een bont gezelschap van bromfietsen aan.

Wanneer iedereen geparkeerd is, kan het publiek heerlijk rondkuieren en het gepoetste blik bekijken, een praatje maken met de trotse eigenaren of inspiratie op doen voor een eigen auto uit vervlogen tijden.

Tip!
Tijdens de Oldtimerdag is het Oorlogsmuseum aanwezig met een demonstratie. Deze dag is tevens heel interessant te combineren met een bezoek aan het opgebouwde WOII kampement op het naastgelegen weiland van het museum. Parkeren is gratis en kan op het omliggende industrieterrein of bij IJs- en skeelervereniging Radboud.

Gratis show

Kom lekker aanwaaien in Medemblik! Eigenaren van oldtimers kunnen om 9.30 uur ook aansluiten bij de rondrit. Na afloop van de rondrit is er voldoende parkeergelegenheid om uw auto te parkeren.  De dag duurt tot 17.00 uur. Niet het grootste oldtimerfestival, maar wel de meest sfeervolle met gezelligheid en allerhande vermaak!

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl