6°C
Overcast clouds

Kleinkunst Festival in Theaterkerk Wadway

Op vrijdag 1 april en zaterdag 2 april strijkt het Amsterdams Kleinkunst Festival met haar zes finalisten neer in de cabarettempel Theaterkerk Wadway. Een uitgelezen mogelijkheid om aanstormend talent aan het werk te zien. aanvang telkens om 20:30 uur. Alle info zie www.theaterkerkwadway.nl.

Zondag 3 april speelt Julika Marijn haar indrukwekkende toneelsolo Etty Hillesum – Dat onverwoestbare in mij. Vanuit haar kamertje met uitzicht op het Museumplein in Amsterdam schreef Etty Hillesum haar dagboeken in een ontwrichte wereld met steeds meer vrijheidsbeperkingen en onderdrukking. Paradoxaal genoeg doet Etty in die donkere tijd verslag van een bevrijdend proces in zichzelf. Haar teksten zijn genadeloos eerlijk, poëtisch en vol zelfspot en spreken wereldwijd nog altijd tot de verbeelding.

In Etty Hillesum – Dat onverwoestbare in mij wekt Julika de schrijfster tot leven. Met een hernieuwde blik richt zij spelend en zingend een ontroerend monument op voor een krachtige vrouw die zelfs in de diepste duisternis licht zag branden. Echt een aanrader!

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl