0°C

Kinderen denken mee over speeltuinvernieuwing in Schagen op 6 juni!

Foto Speel en Stem mee Steenloperspad
© Shutterstock

Op donderdag 6 juni 2024 organiseert Team Sportservice Noordkop, in samenwerking met de gemeente Schagen, een toffe activiteit voor kinderen van 4 tot 12 jaar in de speeltuin aan het Steenloperspad in de Waldervaart. Onder begeleiding van een buurtsportcoach gaan kinderen sporten, spelen en meedenken over de (her)inrichting van de speeltuin.

Leuke activiteiten 

De buurtsportcoach gaat samen met de kinderen verschillende sporten en spellen spelen. Denk bijvoorbeeld aan stoepranden, Kanjam of boogschieten. Maar ook worden onder andere blazepods en smartgoals ingezet om leuke spellen te spelen die de kinderen in beweging krijgen.

Plezier en betrokkenheid

Deze leuke dag staat niet alleen in het teken van plezier. Ook wordt de waardevolle mening van kinderen over de (her)inrichting van de speeltuin aan het Steenloperspad verzameld. Kinderen en hun ouders/verzorgers zijn tussen 14:30 uur en 16:00 uur van harte welkom om lekker te spelen. Het gaat hier om een vrije inloop, dus aanmelden is niet nodig.

Vragen 

Mochten er vragen zijn of wil je meer informatie, aarzel dan niet om contact op te nemen met Joyce Bruinewoud via jbruinewoud@teamsportservice.nl.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl