14°C
Clear sky

Kaartverkoop optreden Tribute To The Cats Band van start!

Wanneer je zegt: ‘Lea’, ‘Why’, ‘Marian’, ‘Times were when’ en niet te vergeten de wereldhit ‘One way wind’, dan roept elke muziekliefhebber natuurlijk onmiddellijk: The Cats!! Van al die prachtige nummers kunt u op zondag 12 november a.s. genieten in Sociaal-Cultureel Centrum De Brink in Obdam. Dan treedt namelijk, van 16.00 tot 19.30 uur (zaal open om 14.30 uur), de Tribute To The Cats Band op in de Schilderwerken De Boer Zaal.

De Brink is er supertrots op dat de, momenteel enorm populaire, Tribute To The Cats Band opnieuw naar Obdam komt. Vorig jaar was het optreden van deze achtkoppige band, een enorm succes en met regelmaat kwam de vraag wanneer TTTCB weer terug zou keren. Welnu, dat gaat dus op 12 november gebeuren. De kaartverkoop is inmiddels gestart en ze gaan behoorlijk hard, dus … wees er snel bij.

De bezoekers van de concerten van de Tribute To The Cats Band zijn vroeger voor een deel ook de bezoekers van de concerten van The Cats geweest. Maar bij de grote schare fans die zich inmiddels rond de band heeft verzameld sluiten zich ook steeds meer jonge mensen aan, omdat ze aan een avondje Catsmuziek veel gezelligheid en plezier beleven.

De band bestaat uit Kees Plat, Thoom Veerman, Nico Tol, Harmen Veerman, nieuweling Michel de Haan, Jan Veerman, Cees Veerman en Larry Koning. De meeste bandleden, met uitzondering van ‘jonkies’ Cees Veerman en Larry Koning, hebben in het verleden hun sporen in de Volendamse muziekscene ruimschoots verdiend, in onder meer Next One, Stampvast, Left-site, Dutch, Dos-Chicos, en Fiësta.

De meerstemmige samenzang is een van de opvallende kenmerken van de Tribute To The Cats Band, waardoor ze in staat zijn die karakteristieke Cats-sound ten gehore te brengen. Daarbij worden ze onder meer ondersteund door soundengineer & Manager, Jan Schilder, die destijds bij The Cats ook al verantwoordelijk was voor het zaalgeluid. Bij hem is ook ‘Vaya con dios’, ‘Scarlet ribbons’, ‘What a crazy life’ en ‘Jukebox’ weer in vertrouwde handen.

De Tribute To The Cats Band staat garant voor een sfeervol middag-/avondvullend programma, met vrijwel alle Cats-hits en nogmaals, het is een feest van herkenning met veel gezelligheid en plezier!

Voor meer informatie en het reserveren van tickets gaat u naar: debrinkobdam.nl.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl