0°C

Kaartverkoop cultureel programma De Schoof gestart!

De Klok Op Rock

Bij Sociaal Cultureel Centrum De Schoof in Wervershoof is de kaartverkoop voor 2024 gestart. In de winter en het begin van het voorjaar staat er een prachtig gevarieerd, gezellig en kwalitatief goed programma op de agenda. Op 3 februari kan je dé West-Friese Normaal tribute bekijken. De Klok Op Rock komt hun afscheidsconcert geven in De Schoof. Het is begonnen als eenmalige show, maar door het succes van dat optreden hebben zij er een paar extra geboekt. De allerlaatste op 3 februari in Wervershoof.


Maar wat te denken van de Ierse Avond? Op 17 februari komt er niet één maar komen er twee Ierse bands optreden. John Farmers’ Whistles en Arthur & Friends komen optreden. Een week daarvoor, op 10 februari, komt Kees Botman de mooiste liedjes van KaaBee brengen. Dit met een Wervershover all-star band.


Op 9 maart wordt er een Oer-Amsterdamse avond georganiseerd. Ras entertainer Joki Beerendonk weet al vele jaren, overal waar zij komt, een avond te creëren waarin jij je als bezoeker waant als in een Amsterdams café waar de bonte avond nét van start is. In april, op de 20e zal Wervershoof weer even schudden op de grondvesten als de jaarlijks terugkerende BluesNight er weer is. Drie onwijs goede bands komen dit keer naar De Schoof, wat weer voor een onvergetelijke avond zal zorgen.

De Schoof

Naast dit alles hebben we ook nog een prachtig programma met gratis entree. Op 21 januari een korenmiddag, 25 februari een spirituele beurs en de jaarlijkse Tulpenbeoordeling gaat weer van start in januari.

Wil jij meer weten over dit alles, of zeker zijn van een kaartje? Neem dan snel een kijkje op www.deschoof.nl

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl