0°C

Inschrijving Huttendorp Enkhuizen 2024 geopend vanaf 2 april

Welwonen thumbnail

De inschrijving voor Huttendorp Enkhuizen is geopend vanaf dinsdag 2 april. Dit jaar vindt Huttendorp Enkhuizen plaats van maandag 22 juli tot en met donderdag 25 juli 2024. Aanmelden is mogelijk via een inschrijfformulier op de website van Welwonen: www.welwonen.nu

Huttendorp heeft plaats voor 270 Enkhuizer kinderen van 6 jaar tot en met de leeftijd van kinderen in groep 8. Inschrijven is mogelijk vanaf 2 april tot en met 21 april. Bij te veel aanmeldingen vindt er een loting plaats. Rond 1 mei krijgen alle inschrijvers bericht. 

Bij Huttendorp steken de kinderen van Enkhuizen hun handen uit de mouwen. Dit jaar vindt Huttendorp plaats op het Wilhelminaplantsoen. Huttendorp is een week vol creativiteit bij het bouwen van hutten. Met oud materiaal zoals pallets bouwen kinderen hun eigen creaties. Huttendorp heeft elk jaar een speciaal thema en dat blijft net als elk jaar een verrassing tot de eerste dag. Naast het bouwen zijn er ook andere knutsel- en spelactiviteiten rondom het thema. 

Aanvullende informatie

Huttendorp duurt vier dagen, elke dag van 10.00 tot 16.00 uur. De kosten zijn € 20,00 per kind. De kosten voor het tweede kind uit hetzelfde gezin zijn € 17,50. Ouders die het financieel moeilijk hebben en graag een bijdrage uit het sociaal-cultureel participatiefonds ontvangen, kunnen contact opnemen met de gemeente Enkhuizen. Zij zijn te bereiken op 0228-360100.

Inschrijving vrijwilligers

Om dit jaar weer een succes te maken van Huttendorp zoeken we vrijwilligers. Ben jij 13, 14, of 15 jaar en wil je meehelpen tijdens Huttendorp? Schrijf je dan in als tienerbegeleider. Ben je ouder dan 16? Ook dan kunnen we je hulp goed gebruiken. Huttendorp begint op maandag, maar jouw hulp hebben we al nodig vanaf zaterdag 20 juli. Als vrijwilliger kun je je vanaf 2 april aanmelden via de website van Welwonen: www.welwonen.nu

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl