6°C
Overcast clouds

Hoornse Brassband en Men@work alias Men@Brass

Zaterdag 13 mei – Heeft u ook zo genoten van de concerten op uitdagende locaties en spannende samenwerkingen van de Hoornse Brassband? Of heeft u het gemist? Dan hebben we goed nieuws! Men@brass is een gezamenlijk concert van Men@Work en de Hoornse Brassband. Men@work, onder leiding van Frank Hoebe.

Hoebe zet met nummers van The Beach Boys, Avicii, Eagles en The Beatles het concert in de steigers. De meeste nummers zijn door Frank Hoebe zelf gearrangeerd. Met zijn virtuoze pianospel ondersteund hij de vocale groep.

Na de meerstemmigheid van vocale klanken, van diepe bassen tot hoge tenoren volgt een optreden van de Hoornse Brass Band. De Brass Band staat onder leiding van Gertjan Loot en zet concert in de verf met volle ronde brass klanken. Met het nummer Osterfjorden wordt u langs de Noorse fjorden geleidt en daarna zal Mireille Steur een prachtig uitvoering van Under the Boardwalk, origineel van de Drifters, ten gehore brengen. De klanken van de Brass Band samen met de vocale klanken van het koor in het nummer Ruby Tuesday zorgen voor een prachtige climax van het concert.

Het concert vindt plaats op 13 mei, 20:00 uur in de Dorpskerk in Zwaag. De toegangsprijs is 10 euro, maar dan heeft u er wel een drankje bij.

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl