2°C
Broken clouds

Het Postkantoor is klaar voor haar tiende theaterjaar!

Er is weer een nieuw jaar aangebroken! Het Postkantoor start 2022 met veel enthousiasme en een positief gevoel. Het theater viert dit jaar namelijk haar 10-jarig bestaan. In het voorjaar van 2012 werd het theater een feit en sindsdien is het de ontmoetingsplek voor gerenommeerde artiesten, aanstormend talent en publiek -jong en oud- om elkaar te ontmoeten.  

Helaas hebben de vrijwilligers, medewerkers en artiesten het publiek in de afgelopen periode, door de corona-maatregelen, veel gemist. Het Postkantoor is niet hetzelfde zonder de gezelligheid van de bezoekers, daarom kunnen zij niet wachten om het publiek dit jaar weer te verwelkomen. “Volle zalen, het geroezemoes voor aanvang van de voorstelling, na afloop een borreltje in het theatercafé, het zijn aspecten die ieder ‘theateravondje uit’ tot een unieke en bijzondere ervaring maken. Nu wij dit in de afgelopen periode zo veel hebben moeten missen, zijn wij nog meer vastberaden om ons publiek in 2022 te verrassen met een prachtig theaterprogramma”, zegt Algemeen Manager Maartje van Kraaij.  

Het theater hoopt dat de bezoekers er net zoveel zin in hebben als zij. Er staan de komende maanden namelijk veel mooie dingen op de planning: Van geweldige cabaretiers die je hardop zullen laten lachen, muzikanten die je ontroeren of juist energie geven, lezingen die je aan het denken zetten, leuke kindervoorstellingen en nog veel meer. Kortom, het belooft een prachtig theaterjaar te worden.  

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl