4°C
Broken clouds

Het Postkantoor brengt theater dichter bij minima gezinnen

Theater Het Postkantoor en de Rabobank gunnen iedereen een waardevolle theaterervaring. Beide vinden het belangrijk dat cultuur voor iedereen toegankelijk is, ook voor wie van huis uit niet als vanzelfsprekend met theater in aanraking komt. Dankzij een gulle donatie uit het Coöperatiefonds van de Rabobank kan het theater dit seizoen lokale gezinnen die het financieel moeilijk hebben een mooie middag bezorgen bij een familievoorstelling.

Via het lokale Coöperatiefonds draagt de Rabobank bij aan lokale projecten. Jaarlijks wordt een deel van de winst gereserveerd voor aanvragen uit de regio die bijdragen aan lokale maatschappelijke, sociale en culturele projecten. De Rabobank heeft namelijk geen aandeelhouders en geeft een deel van de winst terug aan de maatschappij via verenigingen en stichtingen. Dit doet zij o.a. met de Rabo ClubSupport campagne en via het Coöperatiefonds. Heeft een organisatie een mooi project, maar niet de middelen? Dan kunnen zij een aanvraag indienen voor een donatie uit dit fonds. Het gaat om bijdragen in kennis, netwerk en/of geld aan projecten die vallen binnen de maatschappelijke thema’s.

Namens ledenraadslid Astrid Honing overhandigde Elaine Deege van Het Postkantoor de cheque ter waarde van 500 euro aan Marianne de Vries van Stichting Kindgericht Werken. In samenwerking met deze Stichting kan het theater zo de juiste gezinnen bereiken om ouders en kinderen de kans te bieden samen te genieten van een heerlijke middag in het theater. Marianne de Vries was blij en verrast en ging direct enthousiast aan de slag om gezinnen te benaderen. Afgelopen zondag werden de eerste gezinnen ontvangen bij de voorstelling Superjuffie. Later dit seizoen zijn de gezinnen welkom bij de voorstellingen “Professor S.” en “De Kleine Zeemeermin Mini Musical”.

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl