19°C
Clear sky

Het Noord-Hollands Ouderen Orkest

Het Noord-Hollands Ouderen Orkest is zeer verheugd dat ze na twee jaar weer op kan treden met de traditionele voorjaarsconcerten. De concerten vinden plaats op zaterdag 23 april om 20:00 uur en zondag 24 april aanstaande om 11:30 uur in de Parkschouwburg in Hoorn.

Het harmonie-orkest is opgericht in 1978 en bestaat uit ca. 100 zeer enthousiaste leden van 50 jaar en ouder. De leden van het orkest zijn betere amateurs en beroepsmusici uit de hele provincie Noord-Holland. Het orkest staat al 15 jaar onder leiding van dirigent Luc Mager. Ook dit jaar heeft Luc met zijn grote muzikale kennis een mooi en gevarieerd programma samengesteld.

Zo maken we een muzikale tijd- en wereldreis met muziekstukken van W.A. Mozart “Ouverture uit Figaro’s Hochzei” en “Soave sia il Vento” tot Michael Jackson “One day in your Life” en van de “Golden Century Medley” tot “Glenn Miller in Concert”.

Het muzikale hoogtepunt is “Music for Arosa” van Philip Sparke, waarbij we ons als het ware al skiënd laten meevoeren door het Zwitserse berglandschap.

De solisten bij deze concerten zijn Talitha van der Spek, Dieke van Hoften en Quinten Krijger.

Dirigent Luc Mager

Aanvang concerten

Zaterdag 23 april 20:00 uur (zaal open om 19:30 uur) en zondag 24 april aanstaande om 11:30 uur (zaal open om 11:00 uur) in het Parkschouwburg in Hoorn.

Kaarten zijn te bestellen via www.nhoo.nl en aan de kassa van het Parkschouwburg.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl