9°C
Overcast clouds
9°C
Overcast clouds

Het muziektheater in Wadway

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Op zaterdag 11 december komen Nina de la Parra en Sanne Landvreugd naar Wadway met hun voorstelling Gods Wegen. Aanvang is om 20:30 uur, alle info is te vinden op www.theaterkerkwadway.nl.

Gods wegen leidden er al 22 jaar geleden toe dat Nina en Sanne bij elkaar over de vloer kwamen in Paramaribo. Ze hebben allebei een Surinaamse vader en een Nederlandse moeder en staan samen op de podia in Nederland. Nina met een autobiografische bevraging onder andere over haar christelijke klasje, haar ervaringen in Surinaamse one-hour hotels, haar pratende vagina en haar zoektocht naar verlichting bij een winti-priester. Sanne in een virtuoze stijloefening van Caribbean dancemusic, jazz, blues en house op diverse saxen.

Kortom: ‘spoken word’ en opwindende muziek in een programma van twee powerhouses: zonder medelijden, verleidelijk, altijd feministisch, woedend en persoonlijk, trappen zij hun complete afkomst, hun generatie vrouwen en uiteindelijk zichzelf in de baarmoeder. Entertainment van de hoogste duikplank! Zie ook www.ninadelaparra.com.

Wees sociaal, deel lokaal!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl