0°C

Het Lentetuinboek: “een overzicht door de jaren heen”

Lentetuinboek groepsfoto
© Stichting Lentetuin Breezand

Breezand – Voor de allerlaatste keer kwam het Lentetuinbestuur eerder deze maand bijeen om het Lentetuin boek langs te brengen. Door maar liefst 9 bestuursleden zijn de eerste bijna 300 boeken uitgedeeld aan (oud-)vrijwilligers, inzenders, toeleveranciers en sponsoren.

Het ruim 120 pagina’s tellende boek bevat een mooi verloop door 43 jaar Lentetuin met prachtige beelden, krantenknipsels, feiten en anekdotes over alle edities. Daarnaast komen er diverse (oud-) vrijwilligers aan het woord met nieuw afgenomen interviews. 

Lentetuinboek kaft
Boekcover: Studio Bergwerk

“Dit boek is een blijvende, tastbare herinnering aan al die bijzondere jaren Lentetuin. Het is in vele vrije uren met plezier, zorg en de beste intenties samengesteld. Ik hoop dat u ervan geniet en het leest met trots, een stukje weemoed en bovenal: een brede glimlach.” aldus Marieke van Lierop, een van de initiatiefnemers en kartrekker van het project.

De komende dagen worden de laatste boeken verspreid. Het restant van de totaal 500 exemplaren komt vanaf komend weekend in Museum Oud Anna Paulowna te liggen waar het door belangstellenden voor € 10,- kan worden aangekocht (op = op), entree tot het museum is dan inclusief. De baten van de verkoop komen geheel ten goede van het museum.

Museum Oud Anna Paulowna is geopend op elke dinsdag- en zondagmiddag van 14:00 tot 17:00 uur. Adres: Zandvaart 5, 1764NJ Breezand.

De Stichting Lentetuin Breezand bedankt alle betrokkenen die zich van 1981 tot 2023 voor de Lentetuin hebben ingezet.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl