6°C
Broken clouds

Het Koningshuis van de Natuur – Puzzelspeurtocht bij Hertenkamp Enkhuizen

Op woensdag 27 april vieren we met zijn allen Koningsdag. Dan feesten we samen met ons koningshuis. Wist je dat ook in de natuur koningen, koninginnen, keizers en andere edelen leven? Sommige planten en dieren zijn bekroond met de titel: koning, koningin of keizer en soms dragen ze zelfs een echte kroon. 

De onbetwiste koning van het dierenrijk is de leeuw. Die vinden we in de Nederlandse natuur niet. Maar in elke tuin, park, plantsoen en natuurgebied schuilt wel een koninkje, koningin of keizer. Tijdens de meivakantie kun je ze allemaal ontmoeten in de natuurtuin van Hertenkamp Enkhuizen met onze ‘blauw bloed’ puzzelspeurtocht. Kom ook en ontdek de edelen van de Nederlandse natuur.

Er is een blauw bloed-puzzelspeurtocht  in de natuurtuin van Hertenkamp Enkhuizen uitgezet. Als je de puzzel oplost ontdek je wie de koning is van onze natuurtuin!

Van woensdag 27 april tot en met 8 mei kun je tijdens openingstijden de puzzeltocht speuren. De kosten zijn € 1,- per speurtocht. Speciaal op Koningsdag en Bevrijdingsdag is de speurtocht gratis af te halen bij de kassa. Kijk voor aanvullende informatie op www.hertenkampenkhuizen.nl

Het adres is Wilhelminaplantsoen 2 te Enkhuizen. Voor parkeeradvies kijk op de website: www.hertenkampenkhuizen.nl

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl