14°C
Broken clouds

Het Driebankoor uit Venhuizen vraagt zangliefhebbers

Binnenkort start het Venhuizer Driebankoor weer met haar wekelijkse repetities. Het koor vraagt nieuwe (project) leden om zich aan te melden. Met als doel om een mooi concert te geven in oktober. De repetities zijn op woensdagavond van 19.30 tot 21.45 uur in Venhuizen. De eerste repetitie zal plaatsvinden op 21 juli 2021  (Tijdelijk N-H kerk)

Dit is goed nieuws! Het mag weer. Daarom vraagt het Driebankoor eenieder die deze hobby ook zo graag uitoefent om zich bij hen aan te melden. Tenoren zijn extra welkom.

Het Driebankoor geeft dit jaar 2 concerten op projectbasis

Het eerste concert is op 8 oktober en gaat mogelijk in 2 keer uitgevoerd worden. Het Driebankoor biedt de mogelijkheid om thuis te kunnen oefenen door de partituren en de hiervoor benodigde oefen – muziekbestanden aan te leveren. Deze zijn op stemsoort. Zo kan de eigen partij thuis ingestudeerd worden. Tijdens de wekelijkse repetities kan het koor samen de thuis geoefende muziek ten gehore brengen. Voor de projectleden worden 3 repetitiedatums gereserveerd.

Het koor geeft het oktoberconcert  in samenwerking met de virtuoze musici Jan Lenselink en Jaap Kramer. Respectievelijk pianist en organist. Deze heren zijn bekend van verschillende tv uitzendingen. Ook Panfluitiste Noortje van Middelkoop zal haar medewerking verlenen. Dit alles onder enthousiaste leiding van dirigent Jan Verhoef.

In het programma staan o.a.  Battle Hymn of the Republic van Steffe W. arr. Wilhousky/ Verhoef J en  The long Day Closes – arr. A. Sullivan

Het tweede concert wordt een kerstconcert welke uitgevoerd gaat worden op 19 december 2021

Dit alles onder voorbehoud van de coronamaatregelen die dan gelden.

Voor aanmelden en verdere informatie graag een belletje naar de ledenadministratie 06- 83530627 of per email: leden@driebankoor.nl

Je bent van harte welkom!

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl