4°C
Broken clouds

Herfstvakantie in Kasteel Radboud

Kom in de Herfstvakantie naar Kasteel Radboud. Deze week staat het kasteel helemaal in het teken van Halloween. Van 21 t/m 29 oktober is er van alles te doen in een griezelig gezellig versierd kasteel. Met twee Uilenworkshops en twee knutseldagen kom jij de vakantie wel door! Tijdens de Herfstvakantie is Kasteel Radboud de hele week open, behalve op maandag.

Dinsdag 24 en donderdag 26 oktober geeft onze valkenier van Birdlive weer de geliefde Uilenworkshop! Ontmoet deze fascinerende dieren in de Ridderzaal en leer alles over hun gewoonten. De Uilenworkshop is altijd erg populair dus wees er snel bij, het aantal plaatsen is beperkt.

Halloween herfstknutselen, griezelig gezellig
Op woensdag 25 en vrijdag 27 oktober kun je komen knutselen in het museum. Het thema dit jaar is Halloween, griezelig gezellig. Halloween herfstknutselen is inbegrepen bij het museumbezoek. 

Reserveren en prijzen
Voor de Uilenworkshop is vooraf online reserveren verplicht, voor het museum raden we het aan. Tickets Uilenworkshop: € 8,- per persoon.

Toegangsprijzen museum: Vanaf 13 jaar € 9,- per persoon, kinderen van 5 t/m 12 jaar € 6,- per kind, kinderen 0 t/m 4 jaar gratis. Heb je een Museumkaart of een Vriendenloterij VIP kaart? Ook dan is de toegang gratis. Let op: deze zijn niet geldig voor de Uilenworkshop.

Kijk voor meer informatie en reserveren bij: kasteelradboud.nl/activiteiten

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl