6°C
Overcast clouds
6°C
Overcast clouds

Grote boekenmarkt 18 en 19 september 2021 in Cultureel Centrum Pancratius in Oosterblokker

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Voor het eerst, na meer dan anderhalf jaar is er weer een boekenmarkt in Cultureel Centrum Pancratius. Er zijn in de afgelopen periode heel veel boeken bij ons binnengekomen. Vrijwilligers zijn dan ook druk bezig om deze boeken keurig in rubrieken te sorteren. Onder andere streekromans, literaire werken, thrillers, biografieën  kinderboeken, kook- en reisboeken Ze liggen allemaal op u te wachten, voor een vriendelijk prijsje. 

De boekenmarkt in Cultureel Centrum Pancratius is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip onder de boekenliefhebbers. Hier kun je net dat ene boek kopen waar je al zo lang naar op zoek bent, dat oude kinderboek, die streekroman of biografie. Overigens kunt u niet alleen boeken maar ook CD’s, LP’s, puzzels en zelfs speelgoed bij ons vinden.

De kerk is rolstoelvriendelijk en de bovenzaal is met de trap of stoellift bereikbaar. De opbrengst is als altijd bestemd voor verdere verbetering van het Pancratius gebouw en inrichting. Op beide dagen (18 en 19 september) is de markt van 10.00 tot 16.00 uur geopend.     

Entree €1,-, kinderen onder 12 jaar (onder begeleiding van een volwassene) gratis.

De voorschriften van het RIVM zijn van toepassing We vragen dan ook begrip te hebben voor de dan geldende coronamaatregelen, 1,5 meter, handen desinfecteren, gezond zijn, etc. Ook maken wij gebruik van een aparte in- en uitgang.

Voor het bezoeken van de boekenmarkt hoeft u zich niet aan te melden. Wel zijn wij gebonden aan een maximaal aantal bezoekers in de kerk. 

Kijk voor actuele informatie op ccp.nu/boekenmarkt-2021/

Wees sociaal, deel lokaal!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl