0°C

Gratis proefles van de EC-Bijbelcursus in Andijk

Op 4 september begint in Andijk het nieuwe seizoen van de EC-Bijbelcursus van het Evangelisch College. De EC-Bijbelcursus is er voor iedereen die wil groeien in geloof en meer wil begrijpen van de grote lijn en de samenhang van de Bijbel. Ter kennismaking zijn de lessen in september gratis te volgen.

In de lessen wordt onder meer aandacht besteed aan de achtergronden, thema’s, context en de hoofdgedachten van elk Bijbelboek. De cursisten worden op deze manier betrokken bij de Bijbelse boodschap voor het dagelijks leven. De inhoud van de cursus is verdeeld over vier cursusjaren waarin alle Bijbelboeken aan bod komen. Per les wordt één Bijbelboek behandeld.

Het Evangelisch College zet zich in voor Bijbelonderwijs in Nederland en biedt de interkerkelijke EC-Bijbelcursus aan op 50 locaties in Nederland. Jaarlijks volgen zo’n 1000 christenen deze cursus.

Andijk
Ook in Andijk wordt de EC-Bijbelcursus aangeboden. De lessen vinden plaats op de eerste en derde maandag van de maand, van 19:30 uur tot 22:00 uur, op de volgende locatie: Het Trefpunt, Keizerskroon 26. De lessen worden verzorgd door de docenten Cees Hanemaayer (Oude Testament) en Janine Knibbe (Nieuwe Testament).

Gratis proefles volgen
Geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om in september gratis en vrijblijvend een proefles bij te wonen. Van te voren aanmelden via de website wordt gewaardeerd.

Meer informatie
Meer lezen over de cursus en aanmelden voor een proefles kan op de website van het Evangelisch College: evangelisch-college.nl/bijbelcursus.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl