3°C
Broken clouds

Gezocht: Young Artists! – Kunstroute Drechterland

Op zaterdag 18 en zondag 19 juni 2022 vindt de Kunstroute Drechterland plaats. Al heel wat jaartjes biedt de Kunstroute Drechterland een verrassende en afwisselende route langs ateliers in de Gemeente Drechterland.

Tijdens de Kunstroute Drechterland kan men ateliers bezoeken in de dorpen Hoogkarspel, Venhuizen, Hem, Oosterleek, Wijdenes, Schellinkhout en Oosterblokker. In de ateliers is een grote diversiteit aan kunstzinnig talent binnen de gemeente Drechterland te zien. Op www.kunstroutedrechterland.nl zal een handige routekaart worden geplaatst met alle ateliers en locaties die bezocht kunnen worden.

Fredie Schenk

Voor de editie 2022 is de organisatie op zoek naar jonge kunstenaars (jonger dan 25 jaar) om op enkele sfeervolle locaties als gastexposanten te exposeren.
Om deze “Young Artists” uit Drechterland te stimuleren, wordt hen de mogelijkheid geboden om kunstwerken kosteloos te exposeren tijdens de Kunstroute editie 2022.

Ben jij een “Young Artist” en durf je het aan jouw werk te showen op een leuke locatie in Drechterland, geef je dan op via info@kunstroutedrechterland.nl. Stuur als je wilt een paar foto’s van je werk mee en tevens een korte beschrijving van jezelf en jouw kunstwerken. Je hoort zeer spoedig van de organisatie.

Hans Smink

Naast “Young Artists” is de organisatie van de Kunstroute – net als ieder jaar – ook op zoek naar (volwassen) exposanten en gastexposanten. Gastexposanten zijn kunstenaars die wonen buiten de gemeente Drechterland, maar wel willen exposeren op een plek binnen de gemeente. Gastexposanten wordt gevraagd om bij de aanmelding 6 recente foto’s van hun werk toe te voegen. De eigen bijdrage voor deelname is €30,- . Met deze bijdrage worden kosten voor de huur van expositieruimtes, PR, het maken en verspreiden van flyers en posters bekostigd. Kort na uw aanmelding zal contact met u worden opgenomen.

Ellen Zwinkels

Bent u creatief actief en vindt u het spannend om deel te nemen aan de Kunstroute Drechterland, geef u dan vóór 20 maart 2022 op via www.kunstroutedrechterland.nl/aanmelden of door middel van een mail aan info@kunstroutedrechterland.nl.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl