13°C
Scattered clouds

Geitje! Voor peuters en kleuters bij Hertenkamp Enkhuizen

Op zaterdag 21 mei om 10:30 uur zijn alle peuters en kleuters van harte uitgenodigd voor de Snuffelochtend Geitje! bij Hertenkamp Enkhuizen. De rode draad van deze ochtend is het vrolijke voorleesboek ‘We hebben er een geitje bij!’.

Op de kinderboerderij is een geitje geboren en Mik gaat kijken. Onderweg komt hij langs allerlei andere boerderijdieren, die ieder hun eigen geluid laten horen. Alle dieren gaan met Mik mee op kraamvisite bij het kleine geitje. 

De kinderen maken kennis met diverse boerderijdieren en ontdekken welke geluiden ze maken en waar ze wonen. Na het voorlezen gaan de kinderen samen een geitje knutselen. Het wordt binnen afgesloten met een liedje. Daarna kunnen de kinderen zelf bij de geitjes van de kinderboerderij kijken. Misschien zijn er wel kleine geitjes geboren? Tot slot krijgt iedereen een leuke kleurplaat mee. 

De Snuffelochtenden zijn kleinschalige vertelvoorstellingen, gevolgd door een knutsel- of buitenactiviteit, speciaal voor de allerjongsten. Hertenkamp Enkhuizen organiseert deze ochtenden in samenwerking met Rita Hooijmans van LEV! Educatie. Peuters en kleuters komen gezellig samen met hun ouders/begeleider(s) naar het Hertenkamp en kunnen na afloop nog even lekker rondsnuffelen in het bezoekerscentrum en de kinderboerderij.

De ochtend begint om 10:30 uur, inloopkwartiertje om 10:15 uur. Deelname kost € 4,- per persoon. Let op: ook voor (groot)ouders/begeleiders. Van tevoren opgeven is noodzakelijk en kan via: reservering@hertenkampenkhuizen.nl, vermeld het aantal en de leeftijd van de kinderen. Je hebt pas een plaats als je reservering is bevestigd.  Het adres is Wilhelminaplantsoen 2 te Enkhuizen. Voor parkeeradvies kijk op de website: www.hertenkampenkhuizen.nl.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl