12°C
Scattered clouds
12°C
Scattered clouds

Eric Vloeimans in Wadway

Op vrijdag 5 november komen Eric Vloeimans en Will Holshouser muziek maken in theaterkerk Wadway met hun theaterconcert Two for the road. Zaterdag 6 november wordt cabaretier Sjaak Bral verwelkomt met zijn try-out van Vaarwel 2021. Aanvang telkens om 20:30 uur, voor alle overige info kunt u ook naar theaterkerkwadway.nl.

Eric Vloeimans is alom bekend als absolute meester op de trompet en zijn fluwelen fluistertoon is onmiskenbaar. Zijn altijd kleurrijke aanwezigheid heeft al vele muziekliefhebbers gelukkig gemaakt. De Amerikaan Will Holshouser kreeg als kind een accordeon en heeft een bijzondere niche voor hemzelf gevonden als accordeonist, improvisator en componist. Will combineert swing, bop en freestyle-improvisatie met verschillende traditionele accordeonstijlen, zoals tango, zydeco en klezmer. Kortom; Dé ideale partner voor Eric.

De oudejaarsconference van Sjaak Bral Vaarwel 2021 zal een vrolijke voorstelling zijn over het verslaan van het coronavirus. Hoe de wereld zich uit de wurggreep van Covid worstelde met vaccinaties en hoe alles weer terug was bij het ‘Oude Normaal’. Althans, dat zou mooi zijn. Het enige dat we nu weten is dat we niets weten, nou ja, toch wel: dat Sjaak zijn 25e oudejaarsvoorstelling zal spelen. Een jubileum dus!

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl