13°C
Scattered clouds

Een nieuw seizoen voor Theaterkerk Wadway

Na twee jaar vol onzekerheden, geannuleerde en verplaatste voorstellingen, kijken we weer vol vertrouwen vooruit. Want, in september mogen we weer!

Onlangs is de brochure voor het nieuwe seizoen van de Theaterkerk Wadway van de pers gerold. Vrienden van Wadway hebben deze reeds ontvangen. Het programma, van september 2022 tot begin mei 2023, kunt u ook vinden op de site www.theaterkerkwadway.nl.

“We kijken uit naar een nieuw seizoen vol jeugdtheater, muziek- en muziektheater, dans maar vooral véél cabaretvoorstellingen! Een seizoen waarin we ons publiek weer live kunnen ontmoeten en samen mooie theateravonden kunnen beleven.”

Inmiddels is de lang gekoesterde wens om Theaterkerk Wadway te voorzien van een grotere foyer werkelijkheid geworden. Deze foyer biedt meer mogelijkheden voor een kopje koffie in de pauze, maar vooral kunnen we nu, na een voorstelling, nog even gezellig napraten onder het genot van een hapje en een drankje.

“Als theater bieden we graag beginnende theatermakers een podium om vlieguren te maken en het enthousiaste publiek van Wadway te leren kennen.” Als bezoeker ziet u daardoor veelbelovende theatermakers, die wellicht over enkele jaren niet meer weg te denken zijn.

Maar er komen ook bekende namen langs als Javier Guzman, Mylou Frencken, Kasper van Kooten, Benja Bruining, Esther Groenenberg & band, Vincent Bijlo, Elke Vierveijzer, Debbie Petter, Quatro Ventos, Sjaak Bral en niet te vergeten The Bluebettes. Kaartjes reserveren voor de diverse voorstellingen is al mogelijk.

Kaarten reserveren kan online, via de website. Maar ook telefonisch reserveren is mogelijk via de 24-uurs reserveringslijn 06-38064015. Dit kan vanaf één maand voor de voorstelling.

Vanaf september kunt u in Theaterkerk Wadway weer genieten van de mooiste avondjes uit.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl