6°C
Broken clouds

Een avondje ouderwets rocken met Krentebrøød

Ze hebben er zin in! De mannen van Krentebrøød staan te popelen om het podium van Sociaal-Cultureel Centrum De Brink op 23 oktober 2021 te beklimmen. Jij bent er toch bij? Er zijn nog kaarten beschikbaar!

Het optreden begint om 20.30 uur en de Schilderwerken De Boer Zaal gaat open om 19.30 uur. Kaarten kosten 10 euro per persoon en je bestelt ze via https://www.ticketkantoor.nl/shop/Krentebrood.

Let op: je dient, door middel van de CoronaCheck-app, aan te tonen dat je volledig gevaccineerd en/of negatief getest bent doormiddel van de PCR-test of genezen bent verklaard van een coronabesmetting.

Wanneer de naam Krentebrøød je niet direct iets zegt, zal de naam ‘Ouwe Jongens Krentenbrood’ ongetwijfeld wel een reeks bellen laten rinkelen. Deze veelzijdige vijfmans formatie uit Schagen en omstreken speelt repertoire uit de TOP2000 en zet al meer dan 25 jaar elke tent op z’n kop met ijzersterke pop- en rockklassiekers afgewisseld door hedendaagse hits.

Enfin, bestel dus snel je kaarten en verzeker je van een fijn avondje rocken met Krentebrøød! Natuurlijk neem je al je vrienden en kennissen mee zodat we er een feest van kunnen maken.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl