4°C
Broken clouds

Druk weekend in Theaterkerk Wadway

Op vrijdag 6 mei komt Nina de la Parra naar theaterkerk Wadway met haar voorstelling Gods Wegen. Op zaterdag 7 mei wordt de vloer vrijgemaakt voor cabaretier Max van der Burg met zijn voorstelling Cultureel Erfgoed. Beide voorstellingen beginnen om 20:30 uur. Alle informatie zie www.theaterkerkwadway.nl.

Gods wegen leidden er al 22 jaar geleden toe dat Nina de la Parra (tekst) en Sanne Landvreugd (saxofoon) bij elkaar over de vloer kwamen in Paramaribo. Nu staan ze samen op de podia in Nederland. Nina in een virtuoze autobiografische bevraging over haar christelijke klasje in Paramaribo en haar ervaringen in Surinaamse one-hour hotels. Sanne in een virtuoze, eclectische stijloefening van Caribbean dancemusic, jazz, blues en house op diverse saxen. ‘Spoken word’ en opwindende muziek in een programma van twee powerhouses: zonder medelijden, verleidelijk, altijd feministisch, woedend en persoonlijk.

Opgegroeid in het Eindhoven van de jaren ’80, zijn bij Max de witte sportsokken, frikadellen speciaal en foute synthesizerdeuntjes nooit ver te zoeken. Max valt graag terug op de simpele eerlijkheid van zijn culturele erfgoed, om onze overgevoelige tijd eens goed te fileren.

Want als archeologen ons over 5000 jaar opgraven en de ruïnes van gender-neutrale toiletten aantreffen en al die implantaten, gebleekte tanden en nepnagels, wat zullen zij zich dan afvragen? Max zoekt voor u het antwoord. Cultureel Erfgoed is een dynamische en muzikale one-man-show, barstensvol herkenbare types, imitaties en persiflages.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl