0°C

Doe-middag, paasactiviteiten en Bio-markt bij MAK Blokweer

lr_Geit met geitje

MAK Blokweer heeft weer een aantal leuke activiteiten en evenementen op de agenda staan. 

Zelf een vogelhuisje timmeren
Zondag 10 maart a.s. kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar een vogelhuisje timmeren tijdens de Doe-middag  van 14.00 t/m 15.30 uur.  Aan het eind van de middag mag je je zelfgetimmerde en -geschilderde vogelhuisje mee naar huis nemen. Hang het op in je tuin of op je balkon en maak de vogels blij! Voor deze activiteit reserveer je via www.mak-blokweer.nl. Kosten: € 7,95 per kind.

MAK - vogelhuisje timmeren

Eieren zoeken
Zondag 31 maart en maandag 1 april is het Pasen. De paashaas verstopt papieren eieren met letters. Vind jij alle letters en maak je daarmee het goede woord? Dan krijg je bij de balie een leuke verrassing. Je kunt beide paasdagen starten tussen 10.00 en 12.45 uur of tussen 12.45 en 15.30 uur. De paashaas zelf huppelt ook langs! Deze activiteit is geschikt voor kinderen t/m 12 jaar. Kinderen jonger dan 6 jaar mogen meedoen onder begeleiding van een volwassene of een oudere broer of zus. Reserveer snel via www.mak-blokweer.nl zodat de paashaas genoeg eieren meeneemt. Kosten  3,50 per kind.

Eerste MAKS’ Biomarkt van dit jaar
Op zondag 31 maart vindt ook de eerste MAKS’ Biomarkt van het jaar plaats. Van 10.00 – 16.00 uur staan de volgende kramen klaar met heerlijke verse en biologische producten: Rico’s Biokazen, Bakkerij Raat, Cantos Olijfolie, Grutterswinkel de Glazen Pot, het ProeVkantoor, Robert Pfeiffer vaste planten en Microgreens Center met micro groenten. 

MAK - Biomarkt

Jonge dieren
Natuurlijk is Pasen ook de tijd om op onze kijkboerderij onze jonge dieren te bewonderen. Lammetjes, konijntjes en kuikentjes huppelen, springen en scharrelen op onze kijkboerderij in het rond.

MAK - Lammetje

Drinken en lekkers
In onze Molshoop kun je terecht voor een drankje met iets lekkers. Bekijk ondertussen de vissen die voor het raam zwemmen of  bezoek onze tentoonstelling.

Informatie en reserveren
Heb je vragen of wil je je reserveren voor een activiteit? Neem dan contact op via 0229-266344 of info@mak-blokweer.nl of kijk op onze website: www.mak-blokweer.nl.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl