19°C
Clear sky

Dividivi3 treedt op in Winkel

Drie vrouwen, die een blazerstrio vormen en de fluit, hobo en basklarinet bespelen. Ze houden ervan om hun creativiteit op hele verschillende manieren in te zetten. Ze doen dat in hun muziek, in hun optredens voor hele diverse leeftijden en in hun contact met het publiek.

Op 17 oktober komen ze bij ons, de Culturele Stichting Niedorp, een concert geven in de Lucaskerk in Winkel. Het concert is gebaseerd op de muziek van de Argentijnse componist Astor Piazzolla met als leidraad de geschiedenis van de tango en de vier seizoenen. De muziek van Piazolla is voor dit trio speciaal met deze bijzondere klankkleur gearrangeerd.

De musici zullen ons ook het een en ander hierover vertellen.

Na zo’n lange tijd van stilte op het podium zijn we heel blij om u weer te kunnen verwelkomen bij onze zondagavondconcerten in de Lucaskerk van Winkel. Een kaartje kopen doet u via de website www.culturelestichtingniedorp.nl of u kunt ons telefonisch bereiken via nummer 0224 542119. Bij de ingang van de zaal laat u ons uw QR-code zien op uw mobiele telefoon of op papier. Wij zijn gebonden aan de regels van de overheid.

Een kaartje kost €13,-. Het adres is Dorpsstraat 177 in Winkel. Er is ruime gratis parkeergelegenheid, geen kerkbanken maar prettige stoelen, een sfeervolle verwarmde kerk met een prima akoestiek.

Nogmaals van harte welkom bij ons eerste concert van dit seizoen met een optreden van Dividivi3 die muziek spelen van Piazolla speciaal gearrangeerd voor dit trio.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl