0°C

Deelnemers dagbesteding De Streek schenkenopbrengst kunst aan Alzheimer West-Friesland

dagbesteding

In de zomermaanden zijn de deelnemers, mensen met dementie, van dagbesteding De Streek van het Nicolaasverpleeghuis te Lutjebroek gestart met het maken van kunstwerken met verschillende technieken. Alle deelnemers (12 personen) hebben kunstwerken gemaakt die vervolgens zijn ingelijst en tentoongesteld in het Nicolaasverpleeghuis.

dagbesteding - check

Links Christa Preijer (Omring), midden Tineke Kunst (voorzitter Alzheimer West-Friesland), rechts Carola Neuvel (Omring)

De familieleden en geïnteresseerden konden de werkstukken komen bekijken en eventueel kopen. Bijna alle werkstukken zijn verkocht. Men heeft aan het kunstproject veel plezier beleefd en het is te merken dat de deelnemers erg trots zijn op hun expositie. De deelnemers glimmen van trots en zijn verwonderd overhun eigen kunnen.

Van te voren is samen met de deelnemers bedacht waar men de opbrengst van de verkoop van de kunst aan wilde schenken. Een ieder was het er mee eens dat het naar de Stichting Alzheimer West-Friesland moest gaan.

Dinsdag 30 januari werd een cheque overhandigd aan de voorzitter van Alzheimer West-Friesland, Tineke Kunst op de afdeling dagbesteding De Streek van het Nicolaas verpleeghuis.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl