12°C
Scattered clouds
12°C
Scattered clouds

Concertserie4 Oosterkerk van start met Sabine Wüthrich (sopraan) en Daniel Kramer

De concertserie van de Oosterkerk start op donderdag 23 september met het duo Sabine Wüthrich (sopraan) en Daniël Kramer (pianist). Het recital heeft de titel Meine Liebe ist grün.

Sopraan Sabine Wüthrich en pianist Daniël Kramer zijn geen onbekenden in de Oosterkerk, beiden waren al te horen tijdens het Kamermuziekfestival. En Daniël was al eens te zien en horen bij Podium Witteman. Het duo brengt een programma van jeugdige en leergierig jong gebleven componisten, met liederen over liefde, hoop en veel tranen met daartussen de betoverende sonate opus 90 voor piano van Beethoven. Verder hoort u op 23 september werk van onder meer Mozart, Schubert, Mendelssohn en Brahms.

Toegangskaarten kopen

Losse kaarten kosten € 22,50. Een consumptie per concert is bij de prijs inbegrepen. Er is een pauze en het concert begint om 20.00 uur; zaal open om 19.30 uur.

Koop hier uw online toegangskaarten op Podiumplein. Op www.oosterkerkhoorn.nl vindt u ook alle informatie en de kaartverkoop voor de overige concerten. Er zijn t/m donderdag a.s. 20.00 uur ook passepartouts verkrijgbaar.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl