Blazersensemble Septentriones waagt de sprong

Onder deze titel start Zin in Oosterland na lange tijd weer haar activiteiten. Door Corona was de kerk in Oosterland te lang een lege kerk, “nu gaan we de sprong weer wagen”. Op zaterdag 26 februari, aanstaande, bijt het blazersensemble Septentriones het spits af met een mooi en sfeervol concert.

Acht enthousiaste musici met een gezamenlijke interesse in kamermuziek vormen sinds het najaar van 2002 het blazersensemble Septentriones.

De basisbezetting is een klassiek octet bestaande uit twee hobo’s, twee klarinetten, twee fagotten en twee hoorns. Afhankelijk van het repertoire wordt deze bezetting uitgebreid met bijvoorbeeld contrabas, fluiten of extra koperblazers. Het repertoire bestaat uit klassieke, romantische en hedendaagse werken.

Het programma op zaterdag 26 februari om 20:00 uur bestaat uit een uitvoering van twee delen uit het driedelige ‘Divertissement’ van Emile Bernard (1843 – 1902) en de Serenade nr. 10 in Bes ‘Gran Partita’ Wolfgang Amadeus Mozart (1756-1791)

In de kerk worden de, voor dat moment geldende, coronaregels gehanteerd. Bij de ingang zal de corona checkapp worden gehanteerd.

De kerk is open vanaf 19:45 uur. Entree is €15,- per persoon. Inclusief koffie of thee en een pauzedrankje. Betaling hiervan geschiedt in de kerk, verzoek hierbij om contant af te rekenen.

Bestellen van kaarten kan vooraf via de site en vóór aanvang van het concert bij de deur via CKW@zininoosterland.nl.

Verdere info via de website: www.zininoosterland.nl.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl