0°C

Bingo zonder ballen en getallen

Bij vereniging de Zonnebloem, afdeling Enkhuizen was afgelopen zaterdag Kees Bos te gast. Voor een ‘uitverkocht’ huis, de grote zaal van Herfstzon, verzorgde hij zijn Muzikale Bingo. Niet met ballen, getallen, plank en krijt maar met muziekfragmenten, A4-vellen met titels en een eenvoudige ballpoint.

Deze middag zijn dat Nederlandstalige liedjes, weliswaar uit lang vervlogen tijden, maar voor zowel gasten als vrijwilligers zeer herkenbaar met een hoog meezinggehalte. Kees Bos, oud winnaar van het Cameretten Festival, weet met improvisatie en een flinke dosis humor de zaal prima te bespelen. Loopt tussen de tafels door en bij ‘Bingo!’ (‘Kien!’ mag gelukkig ook) begeleidt hij de winnaars naar het biljart. Ook daar geen bal te bekennen want het doet dienst als prijzentafel.

De middag is goed georganiseerd. Chauffeurs halen en brengen gasten, anderen kunnen op eigen gelegenheid komen of hebben zelf vervoer geregeld.

Voor de inwendige mens van de 75 gasten zorgen weer andere vrijwilligers daarbij wordt rekening gehouden met speciale wensen. Gezien de reacties na afloop is deze activiteit voor herhaling vatbaar. Kees Bos zal niet zo snel in herhaling vallen want zijn cd-collectie is onuitputtelijk!

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl