6°C
Broken clouds

AZOV Musicals brengt ouderwets topvermaak met ‘de Jantjes’

De Nieuwe Haven Abbekerk 29 & 30 Oktober 2022

Drie gezworen vrienden nemen na enkele tegenslagen op liefdesgebied afscheid van hun zo geliefde Amsterdam. Als matroos bij de marine vertrekken ze naar Nederlands-Indië. Net als in de Jordaan maken ze van alles mee, en als ze na 6 jaar terugkeren blijkt er dan ook een hoop veranderd.

In deze tijdloze musical brengen wij het café van tante Piet en al haar eigenzinnige stamgasten naar u toe op 29 oktober om 20:00 uur en 30 oktober om 15:30 uur in de Nieuwe Haven in Abbekerk. Met live orkest en de klassiekers als ‘Word nooit verliefd’, ‘Draaien’ en ‘Als je huilt ben je een stakker’ belooft dat een zeer gezellige avond te worden. Mis het niet en koop kaarten voor € 20,- via www.azov.nl.

“AZOV Musicals is een amateur musicalvereniging uit West-Friesland met ongeveer 30 leden en één gemeenschappelijke passie: musical. Ons doel is zo veel mogelijk mensen op een laagdrempelige wijze kennis te laten maken met musical en alle facetten hiervan, of het nu op het toneel is, in de zaal of achter de schermen. De shows worden begeleid door professionele muzikanten, regie, choreografie, licht en geluid.”

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl