0°C

Anoek Boendermaker en Wim Stolk exposeren in de Westerkerk

Anoek en Wim bij Westerkerk Enkhuizen
© Westerkerk Enkhuizen

Van 4 juni t/m 22 juni kunt u de magie ontdekken van kleur en verbeelding! De Enkhuizer schilders Anoek Boendermaker en Wim Stolk nodigen u uit om hun meest betoverende creaties te ervaren in de historische setting van de Westerkerk in Enkhuizen. U kunt zich laten meeslepen door de rijke verhalen die deze twee kunstenaars vertellen met hun penseelstreken. Mis deze unieke kans niet om de wereld door hun ogen te zien onder de titel ‘gemoedsbeweging’.

Zoals Wim Stolk zegt: “Als je naar mijn schilderijen kijkt, zie je flarden van de werkelijkheid, dagdromen die vorm hebben gekregen: een suggestie van bestaande dingen die niet bestaan… een MYTHE van de Werkelijkheid”.

Wim Stolk in Westerkerk Enkhuizen
Paarse luchten met Wilde Bloemen door Wim Stolk

Anoek Boendermaker zegt met andere woorden iets vergelijkbaars over haar werk: “Becommentariëren doe ik niet, gemoedsbeweging wijst de weg. Het lijkt me leuk om te horen waar het allemaal over gaat, volgens u.”

Anoek Boendermaker in Westerkerk Enkhuizen
Door Anoek Boendermaker

Toegang is gratis en iedereen is van harte welkom! We kijken ernaar uit om u te verwelkomen op deze bijzondere artistieke reis. Openingstijden: dinsdag t/m zaterdag van 13:30 tot 17:00 uur. De monumentale kerk zelf is natuurlijk ook altijd een bezoek waard!

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl