11°C
Overcast clouds

Workshop vogelhuisjes timmeren bij Hertenkamp Enkhuizen

Op dinsdag 28 december, kun je bij Hertenkamp Enkhuizen van 13:00 tot 14:30 uur een nestkast timmeren voor in je tuin! Het is nog geen voorjaar en de vogels zijn nog niet opzoek naar een fijne nestplaats, maar wist je dat ze nestkasten ook graag gebruiken om in te slapen en te schuilen bij slecht weer? Welke vogels komen er in een vogelhuisje? En waarom juist deze vogels? Deze middag kom je er over alles te weten!

De bouwpakketten worden speciaal voor ons voorbereid door “De Specht Nestkasten” en kunnen volgens de bouwbeschrijving in elkaar worden getimmerd. Hang ze maar snel in de tuin, dan help je de vogels aan een warme en veilige nachtrust. Voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar, kinderen onder 10 jaar komen met begeleiding. Kosten zijn €15,00 per nestkast. Om teleurstelling te voorkomen kun je het beste tijdig reserveren. Je hebt pas een plaats als je reservering is bevestigd. Neem je je eigen hamer mee?

Opgeven kan via reservering@hertenkampenkhuizen.nl of telefonisch 0228-320310. Het adres is Wilhelminaplantsoen 2 te Enkhuizen.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl