12°C
Broken clouds

Workshop Pompoenen

Vrijdag 22 oktober organiseert Hertenkamp Enkhuizen een workshop pompoenen uithollen! Dit is altijd een populaire workshop bij Hertenkamp Enkhuizen.

Het is herfst en de pompoenen zijn net van het land gehaald. Deze prachtige vruchten kunnen gebruikt worden om er verschillende (herfst)gerechten van te maken. Maar je kunt er ook een bijzondere licht-versiering van maken om buiten voor de deur te zetten. De pompoenen liggen bij ons te wachten om uitgehold en uitgesneden te worden tot de meest mooie, enge of lieve pompoengezichten. Met een beetje geluk blijft de pompoen goed tot Halloween.

De workshop op vrijdag 22 oktober is van 10:30 – 12:00 uur en is voor kinderen van 6 – 12 jaar. Kinderen jonger dan 9 komen altijd met begeleiding van een volwassene. Om teleurstelling te voorkomen is het gewenst om je vooraf aan te melden want vol=vol. Kosten €7,50, en natuurlijk zit er iets lekkers en wat drinken bij.

Opgeven kan via: reservering@hertenkampenkhuizen.nl  of bel naar 0228-320310. Het adres is Wilhelminaplantsoen 2 in Enkhuizen.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl