0°C

Wij delen onze passie, komt u ook langs?

Marja Schermer (54) en haar man zijn enorme liefhebbers van tuinieren. En willen dit graag met de rest van de wereld delen. “We wonen op een oud fruitteelt bedrijf, we hebben nu 4000 m2 tuin om het huis heen. Daarvan is een groot gedeelte siertuin met een kas, groentetuin en pluktuin. Het achterste gedeelte is wat we houden voor het dierenleven, daar mag de natuur lekker zijn gang gaan.”

“Het meest bijzondere aan onze tuin zijn de vier, 100 jaar oude, goudreinetten. Het zijn grote bomen met een hele grote wijde kroon waar je zo onder door loopt.” Om de tuin heen lopen echte West-Friese slootjes van vroeger, met het lange gras aan de zijkant. Er groeien niet alleen veel verschillende planten, ook veel wilde dieren maken gebruik van de tuin. “In één van die goudrenetten hebben we al drie zomers lang elk jaar een uil.”

U bent welkom op Hemweg 3, 1608 HL Wijdenes. Vanaf donderdag 27 april tot en met zondag 17 september. Elke donderdag- en zondagmiddag kun u langskomen van 13:00 tot 17:00 uur. In juni en juli is de tuin ook op dinsdagavond van 18:30 tot 21:00 uur geopend. Entree € 2,50 per persoon.

Iedereen is welkom, ook honden. Wel graag even een belletje vooraf dan doen wij onze hond naar binnen. Heeft u nog vragen kijk dan op de website depondarosa.nl of mail naar sandyenmarja@gmail.com. Wij zien u graag in onze tuin!

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl