0°C

Vince Konijn Nederlands Kampioen leliekeuren

Woensdag 15 juni heeft de laatste keuring plaats gevonden in BolleNoord. De prijzen zijn donderdag 16 juni uitgereikt door Jeroen van het Kaar vanuit het bestuur.

Karel Kesteloo en Luke Pennings zijn Nederlands Kampioen Leliekeuren bij het topklassement geworden met hetzelfde aantal strafpunten. De tweede en derde prijs zijn behaald door Roy Spitters en Shirley Kesteloo. De prijswinnaars van de senioren zijn: Jur Veldman op de eerste plaats. Tweede en derde zijn geworden Ruud Sneekes en Teun Burger. De prijswinnaar bij de junioren is op de eerste plaats Vince Konijn, met het laagste aantal strafpunten van iedereen.

De lelies van de keuringen zijn ingezonden door Gebr. Vletter en den Haan, Royal van Zanten, De Jong Lelies, World Breeding, Zabo Plant en Rose Lily. Er waren gemiddeld 90 deelnemers per keer. De deelnemers worden gecomplimenteerd dat ze zo dicht bij de score van de jury komen.

De laatste avond is feestelijke afgesloten met een hapje en een drankje.

Mondial NK Leliekeuren bedankt haar sponsoren, de deelnemers, inzenders van de lelies en speciale woord van dank naar de jury.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl