13°C
Clear sky

Vaktentoonstelling wordt geopend door agrarisch attaché van China

Vaktentoonstelling thumbnail

Verheugd is het bestuur van de Vaktentoonstelling om te kunnen mededelen dat de editie van 2024 wordt geopend door de agrarisch attaché van de Chinese ambassade in Nederland, de heer Yan Shupeng. 

Het thema van de Vaktentoonstelling, die dit jaar gehouden wordt van 15 tot en met 18 februari, is ‘Chinees Nieuwjaar’. Passend bij dit thema, is een vertegenwoordiging van China zelf aanwezig in persoon van agrarisch attaché van de Chinese ambassade, de heer Yan Shupeng. ‘Het is vaak een uitdaging om vertegenwoordigers van de Chinese ambassade bij dergelijke evenementen te betrekken’, aldus bestuurslid Ijsbrand de Jong. ‘Daarom zijn we bijzonder blij verrast met de aanwezigheid van de heer Yan.’ ‘Ik ken de heer Yan vanuit het vak en hij heeft mij gevraagd hem rond te leiden op de show. Mede hierdoor en meerdere ontmoetingen gedurende deze dag, zal hem duidelijk worden hoe de bloembollensector in elkaar steekt.’ 

De opening vindt plaats op donderdag 15 februari om 10.30 uur. Aansluitend gaat het programma rond 11.00 uur verder met een exporteursochtend die in samenwerking met Royal Anthos wordt georganiseerd. Het thema van deze bijeenkomst is ‘Uitdagingen in Fusarium’. Hierin zullen diverse bloembollenexporteurs het woord voeren en met elkaar en ondernemers uit de zaal discussiëren. 

Meer informatie en het programma kan je vinden op: www.vaktentoonstelling.nl

Openingstijden
Donderdag 15 en vrijdag 16 februari vanaf 10.00 tot 21.00 uur.
Zaterdag 17 en zondag 18 februari vanaf 10.00 tot 16.00 uur.

Adres: Vertify, Tolweg 13, 1681 ND Zwaagdijk-Oost
info@vaktentoonstelling.nl

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl